Екипът на RN MEDIAGROUP  изразява своята дълбока съпричастност към всички пострадали от пожарите в община Болярово и призовава своите абонати, клиенти и партньори да се включат в дарителската акция, организирана в подкрепа на засегнатите от огненото бедствие.

Общинското ръководство в Болярово стартира дарителската акция преди няколко дни с цел да подпомогне пострадалите семейства. Даренията ще бъдат разпределяни според тежестта на щетите и броя на членовете на засегнатите семейства.

Свидетели сме на ужасяващите кадри, разпространени в интернет и по новините, които разкриват тежката ситуация в общината. Последиците от пожарите са опустошителни, оставяйки много хора без домове и с разбити надежди.

Заместник-кметът на община Болярово, Нина Терзиева, сподели, че вече са пристигнали фургоните, в които ще бъдат настанени граждани, останали без подслон.

В момента най-необходимите вещи включват:

Легла и матраци

Завивки

Малки мебели: Столове Маси

Хладилници

Трайна храна: Олио Брашно Консервирана храна (напр. варива)

Нина Терзиева също така поясни, че в момента няма необходимост от дрехи.

Призоваваме всеки, който има възможност, да направи дарение във всички каси на RN-TV .

Дори и малка помощ може да направи голяма разлика за тези, които са изгубили всичко. Нека заедно да помогнем на пострадалите и да покажем, че съпричастността и солидарността са живи сред нас.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...