Изписан е от болницата тъй като лекарите твърдят че нищо повече оперативно не може да се направи и отказват да го подложат на лъчетерапия.
Имаме готова епикриза която ви изпращам тук както и снимки на малкия и банкова сметка на майката. Аз разговарям с координатори за чужбина тъй като има вероятност да се подложи на Протонна Терапия която в България не съществува. Жалката истина е че всичко ще струва хиляди за да успее племенника ми да живее. За момента нямаме готова хистология и не могат да направят оферта за точна сума от никоя болница. Изпращам и описание което бях писала за Михаил.
*Титуляр на сметка: Росица МладеноваnИванова*
*IBAN: BG89UNCR70001521477418*

„Михаил е едва на 8 години с огромно желание за живот! Той е слънцето на мама и тати и пример за всички човеци! Сияе от доброта и чистота с малката си „огромна“ душа! Михаил обича да ходи на училище и най-вече своя учител и математиката. От малък му се налага да носи очила и да посещава логопед заради затруднения с говора. Подигравките на палавите деца в училище покорява с лекота тъй като успява да зарази и зареди всеки с любов и доброта. Това е момчето, което ако види просяк на улицата винаги ще пита мама да му поднесе монета. На баби които трудно се изправят, той винаги подава ръка. На 13-ти март започва един кошмар за всички ни! Михаил не може да движи лявата си ръка и няма усет. Същото се случва и с левият му крак. След консултация с невролог е приет в детско отделение в Плевен, за множество изследвания и ЯМР. Докторите там не могат да помогнат за неговия казус, тъй като се съмняват в най-лошото. Михаил е транспортиран по спешност в София в болница УМБАЛ Св. Иван Рилски и отново го подлагат на ЯМР и назначават спешна операция. Открити са няколко тумора в мозъка, както и най-коварния стволов тумор.

На 23.03.2023 Мишон влиза за първа операция(биопсия от стволовия тумор) и същевременно биват изрязани мозъчни кости и имплантирана титаниева мрежа за декомпренсация.На 04.04.2023 се осъществи втора операция за поставяне на клапа. Още не знаем какво предстои със сигурност и колко ще стоим в болницата. Лъче и Химиотерапия след зарастване на раните. За сега лекарите казват, че се отнася за генетична неврофиброматоза.“

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *