Демонстрация на Карате киокушин се проведе в ДГ „Коледарче“ за активизиране на спорта сред подрастващите. По инициатива на Анабел Атанасова – бивша възпитаничка на детската градина и носителка на отличието „Спортист на годината“ за 2023 година, днес в ДГ „Коледарче“ гостува част от екипа на Спортен клуб по карате „Киокушин Спирит Бургас”.

Проведената демонстрация на Карате киокушин се превърна в истински празник на духа, силата и дисциплината, като целта на инициативата беше да се популяризира спорта сред младите хора. Бившата възпитаничка на група „Пчеличката Мая“, показа своите впечатляващи умения и сподели вдъхновяваща история за своя път към успеха, подчертавайки ползите от физическата активност и дисциплина.

Специални поздравления отправяме към Анабел Атанасова, която със своята отдаденост и дух ни напомни колко важни са упоритостта и стремежът към самоусъвършенстване. На крехките си рамене, младата ни надежда по карате пое тежестта на големите успехи, отличена в класацията „Достойните българи“, „Спортист на годината“ за 2023 г. в категория „Млад Талант“. Малката героиня, помогнала за задържането на пиян шофьор, за което получи благодарствен адрес от Областната дирекция на полицията в Бургас.

Тези отличия са само част от десетките завоювани на български и международни турнири от многообещаващата ни надежда в спорта с треньор двукратната световна шампионка по карате киокушин – ката –  Сенсей Гергана Апостолова – Костова.

Изказваме сърдечна благодарност на Анабел Атанасова и спортистите от  СКК ”Киокушин Спирит Бургас”, както и на Сенсей Евгений Прудников за подаръци

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...