Кметът Димитър Николов отличи състезателите по спортни танци от Клуб „Бургас 75“ Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева за постигнатите от тях големи успехи.
Състезателната двойка е шампион на България в категорията за юноши младша възраст.
На най-престижния в света открит шампионат, който се проведе в Щутгарт – Германия, Кристиян Дончев и Мартина Кондаклиева завоюваха 2 златни и 1 бронзов медала в дисциплините многобой, стандартни и латиноамерикански танци. Състезанието е от най-висок ранг в бранша.
„Това е изключителен успех за спортните танци и е потвърждение за класата и високото ниво на бургаската школа. Продължавайте с много труд и голямо сърце да печелите още големи награди. Бургас се гордее с вас!“, каза при срещата със спортистите Димитър Николов.
Младата двойка бе водена от председателя на КСТ „Бургас 75“ Андрей Тодоров. На срещата присъстваха още зам.- кметът по спорт и туризъм Манол Тодоров и началникът на отдел „Спорт“ Веселина Деведжиева.
През тази състезателна година Кристиян и Мартина имат спечелени 8 международни турнира на Световната федерация по спортни танци.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...