Днес е Световния ден срещу тютюнев дим. По този повод доброволците от „Европейския корпус за солидарност“ към фондация „Астика“ и сдружение „АСУ Делфи“ проведоха шествие с призив срещу пушенето. Към инициативата се присъедини и кметът на Бургас, който подкрепи инициативата.

Мотото на Световната здравна организация за тази година е „Спрете лъжите“, с което изразява жизненоважна инициатива за защита на младите хора от тютюневата индустрия и нейните смъртоносни продукти, като призовава за прекратяване на намесата на тютюневата индустрия в здравната политика.. По този повод доброволците от „Европейския корпус за солидарност“ към фондация „Астика“ и сдружение „АСУ Делфи“ проведоха шествие с призив срещу пушенето. Към инициативата се присъедини и кметът на Бургас, който подкрепи инициативата.

Мотото на Световната здравна организация за тази година е „Спрете лъжите“, с което изразява жизненоважна инициатива за защита на младите хора от тютюневата индустрия и нейните смъртоносни продукти, като призовава за прекратяване на намесата на тютюневата индустрия в здравната политика.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *