Само седмица след разтърсващия турнир BRAVE 86 в зала „Арена Бургас“, градът ще е домакин на още едно зрелищно спортно събитие. На 31 август тук ще се проведе Световно първенство по спортни танци. Над 25 държави ще вземат участие в мащабния форум. Грузия, Америка, Молдова, Украйна, Румъния, Чехия, Италия, Франция, Словакия, Узбекистан, Казахстан, Германия и България са част от федерациите, които ще танцуват в Бургас.

Не пропускайте да се насладите на истинско танцово шоу с много красота, блясък и ефекти! Станете част от него, като си закупите билети – те вече са пуснати в продажба. Можете да ги откриете в туристическите информационни центрове на Общината – ТИЦ Часовника и ТИЦ Автогара Юг.

Лесно, на един клик разстояние, можете да закупите билет за Световно първенство по спортни танци и онлайн – в платформата events.gotoburgas.com. Те са в една ценова категория – 20 лв. за един от двата дни.

https://events.gotoburgas.com/bg/e17842-latinotanci2024

За резервация на ВИП билет на маса около танцовия подиум, можете да пишете на  [email protected] или да позвъните на телефон 0895 728 538. ВИП билетите са с включен кетъринг/вино/вода на първия ден (31.08) на цена от 120 лв. и без кетъринг на втория ден (01.09) на цена от 60 лв.

 

Повече информация за събитието и програма: https://burgastrophy.com/

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...