Галена поднесе голямата изненада за творческия си юбилей – чисто нов музикален албум, носещ заглавието “XX” и едновременна премиера на всички песни и клипове онлайн.

Проектът дава категоричната заявка, че най-доброто от звездния творчески път на атрактивната попфолк певица предстои. Заредена с хъс, креативност и устрем, в екип с истински професионалисти, тя повежда меломаните към едно неподражаемо пътуване в бъдещето на най-комерсиалната музика, като остава вярна на своя творчески натюрел.

Новите сингли в албума са подплатени от впечатляващи видеоклипове – запазената марка на обичаната изпълнителка. А едновременната премиера на всички видеа дава възможност на феновете да се потопят в истинската магия и очарование на звездата.

От общо 20 трака, девет са чисто новите песни с видеоклипове и един ремикс на хитовата балада “Мъко моя”, излязла преди четири месеца. Всички те са налични в онлайн канала GALENA, където буквално ври и кипи от възторжени коментари за голямата изненада, поднесена от любимката на публиката.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...