Финалът на конкурса за красота и добродетели „Лице на Сливен“ се проведе, както информирахме,  на 10. юли .

Лице на Сливен 2024 в първа възрастова категория 16-24 г. е Виктория Григорова! Тя ще има възможността да представи себе си и Сливен на международния конкурс Future Fashion Faces. Виктория владее три езика, тренира балет от дете, занимава се с актьорско майсторство от три години и е част от театър „Класика“ над пет години.

Лице на Сливен 2024 във втора възрастова категория е Спасимира Бурлакова. Тя се класира директно за финала на националния конкурс Мисис България. Не само красива и интелигентна, Спасимира е Магистър по „Право“, разследващ полицай в ОДМВР Сливен от 10 години, омъжена с дете на 3 години; донор на яйцеклетки, подкрепяща редица благотворителни каузи и събития.

Каузата, която подкрепи събитието „Подай ръка за нов живот“, отнасяща се за две семейства с репродуктивни проблеми от града, реализира следните суми:

– 2 350лв. от благотворителната томбола с награди;

– 1 900лв. от дарителски кутии;

– 203 закупени куверта, от всеки по 15 лв.

– 80 лв. от децата от ОУ „Иван Селимински“ 2 В клас.

Общо: 7 335 лв., които ще бъдат разделени на двете дами, които застанаха пред гостите в залата с личните си истории.

Организаторите изказват благодарности на всички гости, които се включиха в томболата, дариха в кутиите средства и отвориха сърцата си за едно добро дело!

Благодарности на Община Сливен, Общински Съвет Сливен и по-специално на председателя на ОС – господин Митев и колеги, които присъстваха на събитието. 

Лице на Сливен – 2 място от първа възрастова категория е Филипа Василева, на 17 години, има перфектните моделски мерки 90-70-90 и ръст 176см. Филипа отрязва косата си и я дарява за перука на онкоболни, като за делото си получава приза „Златно сърце“. Тя е печелила и други награди в Сливен.

Лице на Сливен -2 място във втора възрастова категория е Христина Маринова, която отправи призив към всички двойки да не чакат първо кариерна реализация и след това да мислят за деца, защото времето е ценно, а децата са доказано най-голямото богатство! Тя също ще участва на Мисис България като достоен представител на Сливен!

Лице на Сливен – 3 място в първа възрастова категория е Нели Димитрова, студент по право в трети курс. Тя взе лента и подарък като лице на модна марка.

Лице на Сливен – 3 място във втора възрастова категория е Галя Христова. От години Галя подкрепя деца с увреждания и работи лично с тях за по-доброто им развитие и бъдеще.

Официален фотограф на събитието беше „Студио Парков“.

Многобройни са фирмите, осигурили подаръци за участниците и благотворителната томбола. Благодарим за щедростта и уважението им към събитието и каузата.

Незабравима част от програмата бяха изпълненията на Деян Митев, Няголета Желева, талантливата Кристияна от школа по пеене „Ритъм“,  участието на балет „Империя“ и клуб по спортни танци „Туида“.

Организатори на събитието бяха Гергана Станчева – Мисис България 2022 и Първа дама 2023 и Йордан Бъчваров – известен български дизайнер и лицензиант на правата за България на национални и международни марки.

Лице на Сливен 2025 ще се проведе през месец април следващата година, в подкрепа на същата кауза и ще търси отново най-достойните и красиви момичета и дами.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...