Директорът на бургаската детска градина „Вълшебство“ Катя Мишева е новият директор на дирекция „Образование“ в Община Бургас.
Кметът Димитър Николов изрази днес благодарности за дългогодишната работа, безспорните успехи в сферата на образованието, труда, усилията, енергията и любовта към децата на Бургас на Веселина Таралова. Тя бе част от структурата на общинската администрация още от 2007 г.
Благодарности за успешната и ползотворна съвместна работа през последните 17 години към Веселина Таралова изразиха и директорите на бургаските детски градини.
Новият директор на общинската дирекция „Образование“ е Катя Мишева. В последните 24 години тя бе директор на ДГ „Вълшебство“. Работи по редица проекти и програми в сферата на образованието. Ръководената от нея детска градина стана единствената в страната, която е печелила три трансгранични проекти в три последователни години.
Катя Мишева е автор на книгите „С театър да научим“ и на „Песни на френски език за деца от 3 до 11 г.“. Два пъти е носител на почетното отличие „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката. Занимава се с благотворителна дейност, като е била и президент на „Инер Уил клуб Бургас“ към Ротари клуб.
Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *