Кейт Мидълтън постепенно се завръща към светските си появи, след като в края на март тази година обяви, че се лекува от рак.

Херцогинята присъства на финала на „Уимбълдън“ между Джокович и Алкарас и беше посрещната на трибуните с овации на крака от публиката.

С нея беше и сестра ѝ Пипа, както и малката принцеса Шарлот.

Мидълтън беше ослепителна в лилаво, докато връчваше трофея на Алкарас.

Още през юни месец тя обяви в профила си в Instagram, че отново ще започне да изпълнява кралските си ангажименти след диагнозата рак.

Кейт уточни, че лечението ѝ с химиотерапия продължава и ще продължи още няколко месеца тази година.

Тя писа открито за преживяването си, като посочи в социалните мрежи, че има дни, в които се чувства добре и такива, в които се усеща изчерпана откъм енергия.

Мидълтън добави и че работи от вкъщи и се фокусира върху нещата, които ѝ носят радост.

В събота сутринта обаче от двореца Кенсингтън потвърдиха, че херцогинята ще успее да посети финала на „Уимбълдън“.

В чест на турнира Кейт носи така нареченото „Уимбълдън лилаво“, като отново заложи на британска дизайнерка – Safiyaa. Както знаем, тя се опитва да носи колкото се може повече рокли на родни дизайнери и брандове.

Мидълтън е и патрон на турнира „Уимбълдън“ – титла, предадена ѝ по наследство от покойната кралица Елизабет II.

„Страхотно е да се върна. Няма нищо друго като Шампионатът“, написа в Instagram херцогинята за тенис турнира. Тя не пропусна да поздрави и победителя – Карлос Алкарас – както и да благодари на всички, които се трудят неуморно, за да протича състезанието гладко.

www.webcafe.bg

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...