⯑⯑Tържествен водосвет и освещаване, отслужен от отец Йордан на противопожарен автомобил се състоя пред сградата на РСПБЗН-Царево.
⯑⯑⯑⯑Дарението бе направено преди месец от местната общност на гр. Барлебен. Автомобилът бе предаден от кметът г-н Frank Nase на заместник-кмета Денис Диханов, които бяха в града заедно с представители на РСПБЗН-Царево за участие в 9-тата международна борса за сътрудничество в Барлебен 2024.
⯑⯑⯑⯑‍⯑РСПБЗН-Царево разполага с 4 високопроходими автомобила два от тях висок клас и два среден. Новото попълнение в автопарка ще бъде в помощ на пожарникарите при възникване на ситуации в градски условия.
⯑“Когато от общината в Барлебен ни се обадиха с предложение да ни подарят специализиран автомобил, а разходите за транспорт да са за наша сметка, не съм се колебал и за миг. Отношението ни към Противопожарна служба винаги е подкрепа и признателност. През настоящата година ще санираме и сградата на службата в гр. Царево, за да създадем функционална среда за работа на огнеборците.” заяви Марин Киров.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *