Старт на коледния базар даде директорът на учебното заведения Диана Василева-Янкова. Тя благодари на всички отзовали се участници, както и на тези, които отделиха средства и се включиха в базара. В знак на уважение учениците от прогимназиален етап бяха подготвили коледен танц, който изпълниха пред присъстващите.
Една от класните стаи, в която се помещаваше базара се оказа тясна за всички желаещи да си закупят от сладките и солени изкушения ръчно приготвени от родители, ученици и учители.
Базарът уважи и кметът на село Карагеоргиево Метин Латифов, който също даде своята лепта за благородната инициатива. Той поздрави децата и им пожела да бъдат все така дейни. Сред другите посетители бе секретарят на НЧ “Иван Кожухаров” Зейнеб Дюнмез и децата и учителите от ДГ “Пролет”.
Базарът е под надслов “Училището – по-добро място за всички”. Със събраните средства ще бъде обновено помещението, в което се провеждат тренировките и репетициите на групите по съвременни и народни танци, на мажоретния състав, на отборите по футбол и спортна акробатика.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *