Адв. Биляна Тончева отдели време за персонални разговори, за да може да отговори на всички възникнали въпроси по текущите програми.
В момента има отворена процедура ПОДКРЕПА ЗА ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ НА СГРАДИ В СФЕРАТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ТЪРГОВИЯТА И УСЛУГИТЕ. В рамките на процедурата се предвижда финансиране на мерки за енергийно обновяване на сгради в сферата на производството, търговията и услугите, включително на сгради от сектор туризъм.
Втората отворена процедура, открита на 14.02.2023г., е Изграждане на нови ВЕИ за собствено потребление в комбинация с локални съоръжения за съхранение на енергия в предприятията. Целта на процедурата е предоставяне на безвъзмездни средства за изграждане на възобновяеми енергийни източници (ВЕИ) за собствено потребление, комбинирани с локални съоръжения за съхранение на енергия, с което да се насърчи прехода на частния сектор към екосъобразна дейност.
При въпроси, относно програмите и критериите за кандидатстване, можете да се свържете с консултантите на фирмата за гр. Бургас: Гергана Христова – 0879887797 и Светлана Пискунова – 0888726707.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...