Поредна изненада от Miss World – Bulgaria 2021 Ева Добрева и нейният екип. Малко са хората знаещи колко трудно е да се организира конкурс за красота. Отнема почти година от времето на Екипът. Организационни срещи, снимки, подбор по подадени заявления, кастинги, репетиции, фотосесии. За пета поредна година Варна избира Кралица на Варна.

Кралица На Варна 2024 и Мисис Варна 2024

Това не е типичен конкурс за красота. Всяка година има заложена цел, послание, насърчава към благотворителност. “Красота с цел” е обявеното послание на Кралица на Варна 2024. Каква е тази цел ще разберете ако присъствате на 20.07.2024 година от 19 часа в Moonlight. Има още по- голяма изненада. Същата вечер ще бъде избрана и Мисис Варна.

Кралица На Варна 2024 и Мисис Варна 2024

Две събития организирани в една бляскава вечер. 21 красиви претендентки за короните. Никога не е късно да сбъднеш мечтите си! Красотата на Варна на едно място, но това не е всичко. Бъдещите звезди на Модната сцена от “Stars Academy” ще открият събитието. Никол Про, Стефан Георгиев, достойната за корона на красотата Ангелина Милева и STAR DANCE ще зарадват сетивата на присъстващите с музикалните си умения, красота и феерия.

Кралица На Варна 2024 и Мисис Варна 2024

Въпреки опитите на трети лица да възпрепятстват организирането на Мисис Варна, това ще бъде третото официално издание. Няма драма. Мисис Варна е запазена марка на Ева Добрева, която е още позната като Азиатската принцеса. Звездно жури, което до 20.07.2024 се пази в тайна и Кралиците на красотата Катерина Кръстева и Бриана Петрова ще водят събитията.

Не пропускайте!

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *