Едва ли, има човек, който поне тайно да не мечтае – да е на сцената или на екрана.

Един добър начин да разберете дали мечтата ви може да се сбъдне, е като участвате в случването на една магия….Магията на Театъра и Киното.
От 13.09 до 20.09.2024г., в Бургас – Културен дом НХК, Театрален колеж „Любен Гройс“ и Община Бургас поставят началото на сбъдването на мечтата ви.

„Магията на театъра и киното“ е мост между Теб – днес и мечтаното ти- Аз. Това казват творците, които стоят зад тази интересна идея .
Какво да очаквате:

• Максимално конкретно, концентрирано и представено от опитни професионалисти и едновременно любими лица от сцената и екрана, ти ще преминеш през опознаването на: писане на сценарий

•режисура

•операторско майсторство

•актьорско майсторство

•кино монтаж

•продуцентство

• изграждане на основни актьорски умения за разкриване на творческата ти природа и работа в екип.

Преподавателите на „Магията на театъра и киното“ са не само педагози, но и практици, които няма да ви занимават с нещата, които са учили, а ще ви научат на нещата, които са правили.

В звездния екип, с който ще тръгнете по пътя на магията на театъра и киното са Любомира Башева, Ваня Николова, Башар Рахал, Ники Илиев, Георг Киряков, Михаил Михайлов, Никола Миленов, Веселин Менкаджиев.

Програмата на работилницата е създадена така, че да предостави на участниците цялостен и задълбочен поглед върху създаването на театрални и кино продукции. Всеки ден е посветен на различен аспект от творческия процес, като всички те ще бъдат ръководени от утвърдени професионалисти в съответната област.

Работилницата за мечти включва създаването на късометражни филми, дело на участниците. Те ще бъдат излъчени в последния ден от работилницата, а най-добрите ще бъдат и наградени. Най-активните участници в създаването им, ще бъдат поканени за участие в експерименталния клас по актьорско майсторство, който Театрален колеж „Любен Гройс“ и Община Бургас организират от 04.11.2024г. за учебната 2024/2025г. За подробна информация може да посетите страницата на Театрален колеж „Любен Гройс“

https://www.magiaburgas.com/

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...