Историята на Бритни Спиърс се насочва към големия екран.

Universal придоби правата върху мемоарите на бестселъра на Спиърс „Жената в мен“, който се разработва като биографичен филм за живота на поп звездата, потвърди CNN .

В четвъртък Спиърс публикува на X: „Развълнувана съм да споделя с моите фенове, че работя по таен проект с #MarcPlatt. Той винаги е правил любимите ми филми… очаквайте ни!“ Universal получи правата върху бестселъра след силно конкурентен търг с други големи студия и стриймъри, заинтересовани от проекта, казва източник, близък до проекта. Студиото не е публикувало никаква информация относно участието на Спиърс във филма, но източник, близък до певицата, казва пред CNN, че тя ще участва в проекта.

 

„Жената в мен“ беше публикувана през октомври 2023 г. и за първи път разказва историята на живота на Спиърс от гледна точка на самата поп звезда. Книгата, която представя Спиърс като единствен автор, разкрива нейното пътуване от началото в Мисисипи до безпрецедентната слава, майчинството, вярата и намирането на свободата. Книгата на Спиърс беше публикувана почти две години след като тя беше освободена от 13-годишното си наблюдение през 2021 г. Миналия април тя постигна споразумение с отчуждения си баща, който беше неин настойник, което сложи окончателен край на попечителството.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...