Концертът „Отива си лятото, идва есента“ е на 16 септември 2024 г. (понеделник), от 11:30 ч., на сцена Охлюва, до Морското казино в Бургас.

 

Мери Бойс Бенд се завръща за празника в родния град по покана на кмета на Бургас – Димитър Николов.

 

Музикантите споделят: Всяка година по това време получаваме множество обаждания от цялата страна да гостуваме на Първия учебен ден. Десетки училища откриват Новата учебна година с любимия рефренОтива си лятото, идва есента„, а песента ниНепознати улицисе изпълнява от безброй деца на празника и след това като част от образователната програма по музикаРадваме се, че Бургас дава пример за празнично посрещане на Новата учебна година! Няма нищо похубаво от това да изнесем концерт на Първия учебен ден в родния град! Поканихме на сценаОхлюваи училищни групи! Самите ние като деца сме били част от училищни групи, които са се изявявали на тази сцена! Надяваме се концертътОтива си лятото, идва есентада се превърне в традиция!

 

Първият учебен ден е един от найзначимите празници. Важен е за нас, докато сме ученици и родители на ученици. Обичаме го през целия си живот, защото го свързваме с чудесните деца, които тръгват по светлия път на знанието и, придружени от роднини и приятели, заливат града с глъчка и веселие

 

Ще се съберем всички заедно! Ще празнуваме началото на Новата учебна година с любими песни, в любимата Морска градина на Бургас, сред пъстрото ято деца!“

 

Гости на Мери Бойс Бенд ще бъдат едни от най-добрите ученически групи: Oceansoul, Scarlet и Хидрофобия.

 

Очакваме ви на 16 септември, на сцена „Охлюва“, веднага след откриването на учебната година във вашето училище! Започваме в 11:30 ч.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...