Европейската комисия, Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Бургаският свободен университет организират конференцията „От извора на Дунав до Черно море – здравословна вода и здравословен живот“. Форумът ще се проведе на 15 октомври (вторник) в Бургас. Министърът на околната среда и водите Петър Димитров ще приветства участниците във форума, сред които са и българският еврокомисар Илияна Иванова, представителят на България в Мисията за океаните и водите на ЕС Ивелина Василева и областният управител Мария Нейкова. Форумът ще се проведе в сградата на Бургаския свободен университет от 9,00 до 15,30 часа на 15 октомври. Повече за конференцията ще намерите на сайта на МОСВ на https://www.moew.government.bg/bg/evropejskata-komisiya-i-mosv-organizirat-konferenciya-za-dunav-i-cherno-more-na-15-oktomvri-v-burgas/ Събитието се финансира от Европейската комисия и е в съответствие с провежданата от Европейския съюз политика за възстановяване на водните басейни и насърчаване на общностите в опазването на реките и моретата.

Европейската комисия, Министерството на околната среда и водите (МОСВ) и Бургаският свободен университет организират конференцията „От извора на Дунав до Черно море – здравословна вода и здравословен живот“. Форумът ще се проведе на 15 октомври (вторник) в Бургас.
Министърът на околната среда и водите Петър Димитров ще приветства участниците във форума, сред които са и българският еврокомисар Илияна Иванова, представителят на България в Мисията за океаните и водите на ЕС Ивелина Василева и областният управител Мария Нейкова.
Форумът ще се проведе в сградата на Бургаския свободен университет от 9,00 до 15,30 часа на 15 октомври.
Повече за конференцията ще намерите на сайта на МОСВ на https://www.moew.government.bg/bg/evropejskata-komisiya-i-mosv-organizirat-konferenciya-za-dunav-i-cherno-more-na-15-oktomvri-v-burgas/
Събитието се финансира от Европейската комисия и е в съответствие с провежданата от Европейския съюз политика за възстановяване на водните басейни и насърчаване на общностите в опазването на реките и моретата.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...