Ники Илиев, Любомира Башева и талантливи млади актьори ще подарят незабравимо изживяване с поезията на големия поет Христо Фотев и поетично-музикалният спектакъл „Жив”.
Той ще се състои на 12 септември, от 19:00 часа, в Културен дом НХК. Зрителите ще имат възможността да се насладят на красива поезия, чувствена музика, емоционални танци и на един почти забравен Бургас.
Режисьор и автор на проекта е Теодор Каракачанов, родом от Созопол. Продуцент е бургазлията Георг Киряков, чиято инициатива е стиховете на големия творец Христо Фотев да звучат на голямата сцена.
Всички актьори, които участват в „Жив”, са студенти на именития режисьор и преподавател проф. Снежина Танковска – Теодор Каракачанов, Георг Киряков, Христо Тенчев, Спартак Панталеев, Слав Бойчев, Георгий Михеев, Велина Георгиева, Емилия Радичева и София Джустрова. В спектакъла със специално участие ще се включат също и актьорите Ники Илиев и Любомира Башева. За музикалната част ще се погрижи обичания бургаски изпълнител Стефан Илчев.
Повторното представяне на вече доказалият се спектакъл, дело на младите актьори, е по повод 90 години от рождението на Христо Фотев и събитията свързани с това през 2024 г.
Билети можете да закупете от каса „Часовника“ на цени от 12, 10 и 8 лв.
Повече за събитието може да намерите на: https://www.facebook.com/events/785373993669331/?

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...