Община Бургас пусна нова услуга в помощ на туристите. Вече са разработени и в продажба са няколко нови туристически пакети, които могат да се закупят онлайн от всяка точка на света.

Те са поместени на платформата events.gotoburgas.com и обхващат някои от най-атрактивните локации в морския град и района.

Почитателите на морски приключения могат да изберат „Бургас по вода“. Туристическа услуга предлага разходка с един от модерните катамарани на Община Бургас до остров Света Анастасия. В пакета е включен и вход в музейната експозиция на острова.

„Около Бургас“ показва как природата и историята в района се преплитат. С този пакет може да се посети Зоопарк Бургас, местността „Пода“, екопарк „Вая“ и туристически комплекс „Акве калиде“,

Пакетът „Уикенд в Бургас“ е с дистанация Фестивала на пясъчните фигури, Туристически комплекс Акве калиде – кръстопът на цивилизациите до топлите извори на древния град Терме и авиомузей Бургас с уникални машини от различни десетилетия – както граждански, така и военни. Част от обиколката включва и Културно-туристически комплекс Ченгене скеле, където ще се потопите в света на моряците и рибарите от Бургаския край.

С пакета „Опознай Бургас“ може да се разгледа Бургас по един разнообразен начин. Бъдете изследователи и посетете топ забележителностите на града. Не пропускайте една от четирите експозиции на Регионален исторически музей – етнографска, историческа, природо-научна и археологическа.

„Burgas on a budget“ ще предложи лесен и бюджетен вариант на туристите да „се гмурнат“ в бургаското море от забележителности и интересни места за посещение, посочват още от общината.

Всички видове предложения може да намерите тук:

Бургас по вода: https://events.gotoburgas.com/bg/e17082-voda

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...