Общо осем туристически фирми и общини са заявили участие на българския щанд по време на международното туристическо изложение InternationalFrenchTravelMarket (IFTM) TopResa 2024.

Общините, които ще се включат са Поморие, Варна и София.

За поредна година Министерство на туризма организира участието на дестинация България в изложението, което ще се проведе от 17 до 19 септември в гр. Париж, Франция.

През тази година площта на българския представителен щанд е увеличена в сравнение с тази през 2023 г., а именно от 42 кв. м на 85,50 кв. м, в резултат на трайния интерес към изложението от страна на сектора в България и регистрираните посетители на щанда.

Участието на страната ни в предстоящото издание на изложението цели да запознае посетителите с възможностите за културно-познавателен, градски, приключенски/спортен, екологичен, медицински и спа и уелнес туризъм в съчетание с други видове туризъм, които страната ни предлага.

През 2024 г. темата на предстоящото изложение е посветена на идеята за нови устойчиви хоризонти в отговор на множеството предизвикателства, пред които се оказва изправена туристическата индустрия – екологични, цифрови, икономически и социални проблеми.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...