Припомняме, че събитието, което ще покаже последните фешън летни тенденции ще се проведе на 29 юни (този четвъртък) в Морската градина пред официалния партньор на събитието – Гранд хотел и СПА Приморец. Входът е с куверти, като всички вече са реализирани. Великолепни модели, сред които кралици на красотата ще дефилират с облекла, бижута, аксесоари на популярни брандове.

На сцената под звездите ще застанат няколко изявени музиканти. Сред тях е саксофонистът Кирил Куртев – КИКО САКС, който се занимава с музика от дете. Завършил е Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ и е чест гост-изпълнител на клубни партита и бийч барове. До него ще бъде хаус вокалиста, текстописец и композитор NELITA, която се изявява от 12 г. на електронната сцена и е пяла в повечето от най-известните клубове в страната. Работила е 2 г. с диджей Таркан, а през 2020 г. е била главен вокалист на известен моден лейбъл. Има успешни авторски парчета, а отскоро се занимава и с продуциране. На Burgas Summer Trends ще представи „One more time“ – своята най-нова авторска песен, която продуцира сама.

Гостите на модния ивент ще могат да се насладят и на певческия талант на оперната дива с универсален глас Веселина Тодорова, която с лекота изпълнява великолепно различни музикални жанрове – от поп и джаз до рок музика. Мекият ѝ кадифен тембър ще облече финала на ревюто в ремикс от опера и класическа музика. Цигуларят Начко Богданов също ще зарадва гостите на събитието. Той е единственият български музикант, участник в европейско топ класно парти с най-добрите DJ-и – Wises Fest Linz 2013 г. Бил е част и от грандиозния музикален проект „Между два свята,“ в който рамо до рамо с музиканти, певци, DJ-и от Южна Африка и Европа е свирил на сцени в Йоханесбург, Кейптаун, Дърбан и други. Участвал е заедно с Мария Илиева, Любо Киров, Михаела Филева в музикалната програма The Grand по случай 3 март в Лондон и е гост – музикант в почти всички топ клубове в страната.

BURGAS SUMMER TRENDS се организира от Ваня Маринова. Премиерното събитие дава заявка да превърне морския град в модна лятна столица. Осъществява се с незаменимата подкрепа на Гранд хотел и СПА Приморец.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *