Тази година организаторката изненада многобройните гости не с една, а с цели три носителки на титлата. Новите Мисис Варна 2023 са – Светлана Георгиева, Дими Друмева и Веси Николова. 1-ва подгласничка на на призьорките стана Нина Асенова, а 2-ра подгласничка е Илона Душкова. Мисис “Медия” 2023 е Таня Димитрова, лице на “Moonlight” е Мария Тасева, лице на “Еко-комплекс Извори” е Ирина Ищенко, лица на “Kaloyan Dobrev Hairstyle” e Светлана Георгиева, лице на “AveLin Management” 2023 е Дими Друмеви, лице на “Къща за кукли “2023г. е Светлана Георгиева, лице на “Amira Beauty Dubai” 2023г. е Светлана Георгиева лице на “Dream Bodies” 2023г. е Ирина Ищенко, лице на “Собен Яхтинг” 2023г. е Илона Душкова. По време на събитието публиката имаха възможността да излъчат тяхна призьорка чрез гласуване с бюлетини. Вота на зрителите спечели Светлана Георгиева и напълно съвпадна с мнението на звездното жури в състав: Марио Ангелов, Виктория Михайлова, Румяна Иванова.

Шоуто започна с ревю на моделите на Stars Academy, които дефилираха с нова колекция дрехи и аксесоари за хората с дребни домашни любимци на “Фрея”. Звездите на академията за таланти – Бриана Гранде, Никол Про, китариста Георги Петранов,Божана Атанасова,
поп и джаз сензацията и пианистка Ангелина Милева очароваха гостите с музикалните си изпълнения между туровете на конкурса.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *