Принцесата на Уелс в момента се бори с рак, но все пак направи първата си публична поява от месеци, за да присъства на днешното събитие Trooping the Color. Кралски експерт, който присъстваше, споделя подробности за пристигането на Мидълтън и как явяването на церемонията я прави „най-добрият войник“.
„Видът на Катрин беше подобен на Одри Хепбърн в „Моята прекрасна лейди“, каза Кинси Скофийлд, домакин на подкаста „To Di For Daily“, пред Fox News Digital за модата на Мидълтън за събитието. Тя носеше бяла рокля до коляното с тъмносини детайли и подходяща шапка с бели токчета.
Появата на Мидълтън в Trooping the Color бележи първия път, когато кралската особа присъства на събитие, откакто разкри диагнозата си рак през март. Това е и първата й публична поява след Коледа.
Вчера тя пусна изявление в социалните медии, в което каза на последователите си: „Напредвам добре, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивка на тялото си, но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да се възползвате максимално от това. Тя продължи: „Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, когато се чувствам достатъчно добре, е удоволствие да се занимавам с училищния живот, да отделям лично време за нещата, които ми дават енергия и позитивизъм, както и като започвам да върша малко работа от вкъщи.“
Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...