Музикален поздрав към съученици, родители, учители и гости отправи второкласникът Арда Мустафов. В празничния концерт участваха акробатите към спортния клуб към училището “Енджълс”, мажоретният състав и групата по народни танци “Лазарица”. Особено специален денят беше да първокласниците. Поздрав към тях отправиха по-големите им съученици. От своя страна те заедно с класния си ръководител Виктория Русева също бяха подготвили рецитал със стихчета посветени на първият им ден в училище.

Поздрав към ученици, родители и гости отправи директорът на учебното заведение Диана Василева-Янкова.

По време на откриването на учебната година беше даден и стартът на благотворителна кампания в помощ на пострадалите от наводненията в община Царево. В рамките на една седмица в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Карагеоргиево ще бъде поставена благотворителна кутия, а събраните средства ще бъдат преведени по разкритата дарителска сметка от община Царево.

Гости на откриването на учебната година в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ бяха кметът на село Карагеоргиево Метин Латифов, представители на община Айтос, Ротари клуб Айтос, родители и жители на селото.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *