Детски хор „Милка Стоева“ с художествен ръководител Мариета Секлемова стартира прием за нови хористи – момчета и момичета на възраст от 5 до 9 години. В школата младите певци ще изявят музикалните си дарби във вокални групи, хорови формации и солови музикални изпълнения. Записванията за новия творчески сезон са от 2 септември след предварително уговорен час.

В школата на ФТА „Никола Гинов“ ви очаква и хор с народно пеене под ръководството на Пенка Петрова. Записванията за новия творчески сезон са на 11, 12 и 13 септември от 17:00 до 19:00 часа в Младежки дом. На уроците по народно пеене може да се запише всеки желаещ над 6 годишна възраст – деца, ученици или възрастни.

ДФТА „Радост“ при ЦПЛР с художествен ръководител Димитър Гинов пък предлага на малките танцьори невероятна възможност да се запознаят с красивото наследство на българската култура. Записванията за новия творчески сезон са също на 11, 12 и 13 септември в Младежки дом между 17:00 и 19:00 часа. Чрез игриви и забавни методи, Димитър Гинов и Надя Иванова (хореограф) ще развиват тяхното чувство за ритъм, координация и танцова експресия.

Танцова школа „Дюн“ стартира учебната година със записвания за две групи – деца от 5 до 10 г. и за деца и младежи от 10 до 16 г. преди и след 15 септември по обявен график. Репетициите се провеждат в Младежкия дом от Петя Стойкова – ръководител, танцьор и хореограф.

Спортен клуб „Бляк Стайл Скуад“ с ръководител Христо Андонов набира желаещи за начинаеща група по брейк от 6-годишна възраст и за начинаеща група по хип-хоп от 8 до 18 години. Записвания от 15 септември в Младежки дом или на посочения в постера телефонен номер.

Танцова формация „Петлите“ с ръководител Георги Димитров сформира нова група за деца от 6-годишна възраст със записванията са от 21 септември в Младежки дом или на посочения в постера телефонен номер.

Клуб по спортни танци „Бургас 1975“ също обявява нов набор в школи за деца от 3 до 7 г., от 7 до 11 г., от 11 до 16 г. и Latino dance за възрастни.

Младежката театрална школа на Бургас с ръководител Румен Велев обявява кастинг на 21 септември от 18:00 ч. в Младежкия дом за деца и младежи от 7 до 10 г., от 11 до 14 г., от 15 до 17 г. и възрастни от 18 до 65 г. Научете кратък стих или песен и го споделете с обич и вдъхновение. За всяка възраст ще се намери подходяща театрална група.

В младежкия ще намерите още:

–    уроци по пеене при Галя Ичеренска;
–    школа за български и гръцки народни танци „Бургос Денс“ с ръководител Стефан Димитров;
–    фолклорен клуб за възрастни „Гергьовче“ с ръководител Ивайло Стоянов;
–    клуб по спортни танци „Бургас 1975“ с треньори – Андрей Тодоров, Траяна Зелямова и Натали Аведисян;
–    зумба FIT Бургас с Аксиния Николова и Стефка Граматикова;
–    ориенталски танци при танцова школа „Бели Денс“ с Таня Шахова;
–    хореографско студио „Фантазия“ с Олена Василкова;
–    танцова школа „Крис“ – Лорета Йовчева;
–    танц терапия – Десислава Стоянова;
–    репетиции на танци с елементи на арт терапия – Светлана Кржеченска;
–    брейк и хип-хоп в спортен брейк клуб „Бляк Стайл Скуад“ с треньор Христо Андонов;
–    мажоретен спортен клуб „Еуренти Бургас“ с Драгна Стамболийска;
–    занимания по изобразително изкуство при детско ателие „Калейдоскоп“ с ръководител Мария Шурелова;
–    занимания по рисуване с Олга Друмова;
–    занимания по рисуване с Радостина Славова;
–    балетна школа „Звездици“ – Надежда Величкова;
–    йога занимания студио „Практика“ при Пенка Николова;
–    йога практики при Таня Димова;
–    йога занимания с Мария Николова;
–    йога занимания с Милена Добрева;
–    уроци по ударни инструменти и пиано с ръководител Николай Върбанов;
–    уроци по пиано – Олена Кравченко;
–    спортно катерене – Георги Иванов;
–    бридж клуб за възрастни „Нефтохим“ – Любен Люцканов;
–    национална скаутска организация на България – Йоана Григорова.

През творческия сезон децата имат възможността да представят своите умения и научено на концертни изяви. Това е великолепен начин за тях да покажат своите постижения пред родители, приятели и публика. Репетициите се провеждат по график в сградата на Младежки дом – Бургас.

Обучението, в която и да е школа, предоставя физическа активност и развлечение, усвоява се чувство за ритъм, координация, дисциплина, създава се приятелска среда и комфортна атмосфера.

Информация за основните дейности на всяка формация, клуб или школа, прием, график на репетициите и цени, можете да получите от ръководителите им. Техните телефони търсете в сайта на организацията в интернет: www.mladite.eu или на телефон: 056 906 524.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...