Зачестяват случаите на пострадали при инциденти с тротинетки 

Сезонът на катастрофите в област Бургас започна, става ясно след справка в днешната полицейска хроника на ОД на МВР, в която се регистрират няколко тежки ПТП-та.

Вчера сутринта на АМ „Тракия“, км 314 лек автомобил „Тойота Ярис“, с ямболска регистрация, управляван от 30-годишна бургазлийка, поради движение с несъобразена с характера и интензивността на трафика скорост, губи контрол над автомобила, той се завърта и се блъска последователно в мантинелата и лек автомобил „Тойота Аурис“, с бургаска регистрация, управляван от 61-годишен бургазлия. От ПТП пострадали са водачът на „Тойота Аурис“ неговата 51-годишна съпруга, които са с охлузвания и натъртвания, откарани са до ямболската болница. От инцидента са нанесени материални щети по пътната инфраструктура, като са деформирани три носещи метални колчета и две звена от еластична метална ограда.

Отново вчера, но към 17 часа на пътя Карнобат-Соколово поради употреба на алкохол от страна на водача и загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се извън пътното платно, индивидуално електрическо превозно средство, управлявано от 59 годишен мъж от с. Хаджиите, общ. Карнобат. Водачът е тестван за употреба на алкохол, като дрегера отчел – 2.26 промила. 59 годишния мъж с фрактура на ключицата и лопатката, е настанен за лечение в отделение „Ортопедия“ към болница „Дева Мария“.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...