Основен елемент от летния календар на Кейт Мидълтън не е изключен, тъй като тя продължава лечението си от рак. 42-годишната принцеса на Уелс редовно посещава Уимбълдън и е известна с връчването на трофеи на тенис турнира като патрон на All England Lawn Tennis and Croquet Club.

Въпреки че тя се пази от общественото внимание по време на лечението си, организаторите на Уимбълдън се надяват, че тя ще може да продължи традицията на събитието тази година.

Председателят на клуба Деби Джеванс каза пред Telegraph Sport, че ще дадат на принцеса Кейт „колкото е възможно повече гъвкавост“, като изданието съобщава, че обаждането за това кой ще представи трофеите може да не бъде направено до сутринта на финалите.

Принцесата на Уелс до голяма степен остана далеч от общественото внимание през 2024 г., възстановявайки се от коремната си операция през януари, преди да разкрие през март, че следоперативните тестове са открили рак и че е била подложена на химиотерапия.

Тя се върна в светлината на прожекторите за първия си публичен ангажимент с кралските особи след Коледа на Trooping the Color на 15 юни. Помощниците от двореца обаче подчертаха, че излизането за парада за рождения ден на крал Чарлз не е сигнал за връщане към обществения живот. Не е определена дата, когато тя ще се върне напълно към кралската си работа.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...