ПРИЗОВЕТЕ СА В НЯКОЛКО ОСНОВНИ КАТЕГОРИИ: СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА, ИНВЕСТИЦИИ, ХОТЕЛИ, ХРАНИ, ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ, СТАРТ-ЪП /STARTUP/, ПРАВО, ОБЗАВЕЖДАНЕ И ДИЗАЙН, МЕДИЦИНА, КРАСОТА И ЗДРАВЕ, СПА И УЕЛНЕС, МОДА, КОЗМЕТИКА И УСЛУГИ. НАГРАДИТЕ СА АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ и СЕ ВРЪЧВАТ ЗА НАЙ-ГОЛЯМ ПРИНОС НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИЯ И ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШ, КАТО ЦЕЛЯТ ДА СЕ ДАДЕ ГЛАСНОСТ НА УСПЕШНИТЕ И ЕФЕКТИВНИТЕ БИЗНЕС ПРАКТИКИ, УПРАВЛЕНСКИ МОДЕЛИ, АДЕКВАТНО РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИЯ КАПИТАЛ, ЛИЧНИ КАЧЕСТВА И ДОСТИЖЕНИЯ. ОТЛИЧЕНИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПРИЗНАНИЕ ЗА ДОБРЕ СВЪРШЕНАТА РАБОТА И МОТИВАЦИЯ ЗА ИЗКАЧВАНЕТО НА НОВИ ВЪРХОВЕ. А ТЕХНИЯТ ПРИМЕР И ТЯХНАТА ИСТОРИЯ НАСЪРЧАВАТ И ВДЪХНОВЯВАТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО СТАРТИРАЩИ КОМПАНИИ И ИНОВАТИВНИ БРАНДОВЕ. SUMMER BRIGHT AWARDS НАГРАДИТЕ СА ПОДКРЕПЕНИ ЗА ИНИЦИАТИВАТА И ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ТУРИЗМА.
Телевизионният водещ Марио Ангелов от Канал 0, КОЙТО БЕШЕ ВОДЕЩ НА ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ, ТАЗИ ГОДИНА, ще връчи статуетката в КАТЕГОРИЯ УЕЛНЕС И СПА.
На 5-август ще се проведат летните награди за бизнес и туризъм Summer Bright Awards НА 85-футова яхта, Най-успешното морско събитие за втора поредна година се организира от Балканска Медийна Асоциация с подкрепата на над 20 медии.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *