В него ще участват над  90 фирми и организации. Откриването е тази събота, от 11 часа. Изложението ще остане отворено до шести май.

И тази година форумът ще даде среща на ценители на красотата, професионалисти в областта на флористиката и ландшафта, любители градинари и др.

В дните преди събитието, в изложбените площи ще работят професионални флористи, фирми и ландшафтни архитекти. Спецификата на инсталациите от цветя налага работа върху всеки детайл и цвете до последния момент преди откриването. Именно в това се крие и приказното очакване и ефект в изработката на аранжировките.

В програмата и изложбените площи на Национална изложба на цветя „Флора Бургас“ 2024г. ще се включат и Първото орхидеено общество в България, европейска организация на производителите на мушкато, една от най-добрите унгарски фирми, предлагащи специализирана продукция за флористи.
От откриването на събитието на 27 април, до последния му ден – 6 май, на сцена на открито, непосредствено сред изложбените площи ще се проведат демонстрации и работилници, от които ще научите как се прави великденска украса за маса, какви са най-подходящите цветя в аранжировките за сезона, как да „излекувате“ болната си орхидея и кои са най-редките видове сред това растение.

В празничните дни сцената ще бъде озвучена от много музика и настроение, благодарение на любими бургаски музиканти.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *