Двустранната търговска камара България – Румъния , Община Бургас и Бургаската търговско – промишлена палата са организатори на предстояща среща „Как да бъдем успешни на румънския пазар”. Тя ще се проведе този четвъртък, от 10:00 часа, в експоцентър „Флора“.
Събитието се провежда под егидата на Посолството на Румъния в Република България. На срещата ще присъстват г-н Раду Молдован – търговско аташе в Посолството на Румъния в България, г-н Ивайло Маринов – търговско аташе в Посолството на България в Румъния, г-н Дору Драгомир – Председател на Двустранна търговска камара България-Румъния, както и партньори на Двустранна търговска камара България – Румъния, които желаят да установят контакти с бургаски компании и предприемачи от различни сектори на икономиката.
Обявената предварителна програма включва обсъждане на българо – румънските икономически отношения – състояние и перспективи, възможности за сътрудничество и партньорство между български и румънски компании и други актуални въпроси.Участието в срещата е безплатно, но с предварителна регистрация.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *