Това е първата профилирана структура в страната, за специализирани познания в областта на уиски индустрията. Като oфициален партньор на “Edinburgh Whisky Academy”, BgWA разполага с двама лектори, сертифицирани от EWA- с акредитация от Scottish Qualification Authorities и е одобрена за обучаваща и дипломираща страна.
Лекциите и обученията се водят от основателите на BgWA: Гергана Ангелова и Гаро Узунян- дипломирани уиски експерти и дегустатори, автори на книгата и блога „Уиски хроники“, собственижи на уиски бар „СандъкЪ“.
BgWA гарантира за предоставяне на задълбочена и актуална информация на своите курсисти, възобновяваще се, според текущите събития и тенденции в уиски индустрията, така че всеки дипломант ще получи профилирани знания, релевантни на текущия прогрес в областта.
Това е уникален шанс за всички любители както и професионалисти да повишат своите знания и бъдат сертифицирани. България е едва 3тият филиал извън Шотландия на Уиски Академията.
Домакин на събитието е Познатият ни Краси Чуков и неговият бар В Equilibrium Botique Bar Burgas ще се проведе,, Курс за любители и Уиски дегустатори,, от Българската Уиски Академия (BgWA) намиращ се на ул Лермонтов 15.
Краси Чуков е участвал е в над 45 световни състезания, има десетки световни титли и влиза в Книгата с рекорди на Гинес.
Продължителност 3ч
Старт 13ч
Курс цена 160 лв
( Влючващ сертификат и Тейстинг)
Тел. За Резервации 0888554595
Местата са ограничени

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *