В Община Несебър ще се проведе ежегодният мото събор на рокерите от мотоклуб Hells Angels. В Свети Влас, Слънчев бряг и Ахелой се събират от началото на седмицата стотици рокери от цял свят. На 22 юни е предвидено мотошествие на членовете на Hells Angels. То ще се проведе от 14.00 до 15.00 часа по маршрута Свети Влас–Слънчев бряг до кръговото кръстовище на входа на Несебър и обратно.

Над 500 полицейски служители, сред тях и командировани полицаи ще охраняват мащабното мотошествие на рокерите от Хелс Ейнджълс. В него се очаква да се включат над 1000 мотоциклетисти. Говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева посочи:

„Очакват се хиляди членове на това сдружение. Те ще направят и мотошествие в събота. От страна на ОД на МВР в Бургас са взети всякакви мерки, за да се обезпечи спокойствие и сигурността на живущите и на гостите.“

„Ангелите на Ада“ е сред най-известните мотоклубове в света. То има правило всички членове да карат американски мотори, като по-голямата част от тях притежават Харли Дейвисън. След внушителното мотошествие е предвиден и рок концерт. А за неудобството на останалите водачи в пътния трафик, които ще трябва да изчакат мотоколоната, от бургаската полиция допълниха:

„Ще се наложи в този един час хората, които попаднат на това мотошествие да изчакат и да се въоръжат с търпение.“

/БНР/

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *