От 22.06.2024г. със старта на чартърната програма на испанския туроператор „Травел план“ започва и продажбата на самолетни билети за полетите с авиокомпания „Iberojet“!

Продажбата на самолетните билети ще се осъществява от Balkan Travel Experiences“, чийто собственик Борис Момчилов сподели специално за National Tourism Channel- Bulgaria ексклузивната и дългоочаквана от хиляди българи в Испания новина!

След близо едногодишни усилиякоито  Борис Момчилов положи, за да убеди ръководството на „Травел план“ свободните седалки за полетите на техните чартъри да се  продават, без да е нужно да се закупува пакет – това вече е факт!

Цената на билетите за индивидуално пътуващите на борда в двете посоки Мадрид -Бургаскоято от компанията са определили е малко по-висока от тази на билета София-Мадрид, но пък полета е директен до българското Черноморие и конкретно до летище Бургас!

Ще бъдат пуснати в продажба и еднопосочни самолетни билети, като все още не е определена цената им, но веднага след като бъде обявена – очаквайте информация и за нея в нашият канал!

Полетите по маршрута ще продължат до средата на септември и ще се изпълняват всяка събота!

източник:www.tourism-channel-bg.com

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *