„Докато се готвя да стъпя на 50 (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този крайъгълен камък. Благословена, но също така завършена и дълбоко доволна. Не само от това къде съм като жена, но и от това докъде са стигнали моите марки за мода и красота. Моята амбиция винаги е била да дам възможност на жените и да ги накарам да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия.
Вярвам, че можеш да бъдеш много неща. Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер… Моята страст винаги е била да мечтая, а след това да мечтая още повече! Първо повярвайте в себе си – всички останали ще последват. И ако имате истински късмет, ще намерите някой, който вярва във вас дори повече от вас самите. Дейвид Бекъм, вечно съм благодарна за твоята безусловна любов и подкрепа и за нашите прекрасни деца. Бруклин, Ромео, Круз, #HarperSeven, вие ме допълвате. Толкова съм горда, толкова съм възхитена от любезните, трудолюбиви и талантливи личности, в които всички се превръщате.
Така че, тук съм да правя повече от това, което обичам, с хората, които обичам. Толкова съм благодарна за моето семейство, моите приятели и моя невероятен екип! Това е началото на една вълнуваща нова глава, а аз едва започвам.
Мамо и татко, обичам ви.
Целувки Виктория

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...