Стани VIP клиент с новата ни услуга през септември. Бъди крачка напред и се възползвай от преференциалните условия, които сме подготвили специално за теб!
Така, един от големите ни мобилни оператори, който присъства най-дълго време на българския пазар, привлича новите си клиенти. Сега имаш възможността да получиш приоритетно обслужване, зове рекламата на новата услуга на А1. И тук идва голямата изненада!
Активирай услугата само за 9.99 лв. на месец!
Една от най-мощните корпорации за телекомуникационни услуги у нас повишава качеството на услугите си, но….срещу солено заплащане от страна на желаещите. Останалите се наслаждават само на постоянната актуализация на цените.
Ето, още от „атрактивните предложения“ за месец септември на мобилния оператор:
Освен различни отстъпки, клиентите на услугата ще получат и специално отношение при възникнал технически проблем или нужда от връзка с оператор. Така например, ако ти се наложи да се свържеш с оператор на *88/12388, с „VIP клиент“ свързването е безплатно и бързо – само за 30 секунди. Ако пък се окажеш без интернет по средата на важна онлайн среща, вече можеш да разчиташ на приоритетно отношение и посещение от техник.
*Изключение от обичайното време за техническо посещение за отстраняване на затруднение с ТВ/интернет услуга: населени места, за които няма делегирани екипи в близост и посещението е спрямо мястото.
Големи придобивки! Питаме се – не са ли те нормалното, модерно и бързо обслужване, което една преуспяла на пазара компания дължи на своите клиенти?!?
Отговор дават и гневните коментари на бивши и настоящи абонати на мобилния оператор, които можете да прочетете в социалните мрежи и са видни и от снимката към публикацията.
Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...