„Синьора Фешън” възниква като онлайн базиран бутик с мисия да подчертае и допълни индивидуалната същност на уверената и модерна съвременна жена. Техните красиви дрехи пристигат директно от Италия, носещи най-новите тенденции от люлката на модата и вечната класа.
Марките, с които работи магазина са традиционно и широко разпознаваеми на италианския моден пазар, както и на международно ниво.
Dixie, Imperial със своите изискани кройки и модели са предназначени за оригиналната жена извън клишето, която избира женствената визия в своето ежедневие, на работното място или вечерно събитие. Основните материи са памук, вискоза, лен, създадени с безкомпромисно качество на изработката.
Обувките на Ovye допълват перфектната визия на облеклата и придават краен щрих за една оригинална и различна визия.
Насладете се и на тази луксозна колекция в лицето на премиум марката Babylon, ексклузивна и иновативна, посветена на жената, която иска да се чувства наистина уникална.
В бутика се целят към цялостна концепция в колекции­те и професионализъм в представянето им на пазара. Моделите носят изразен стил ,лесно се съчетават и  са много практич­ни. Една ежедневна дреха лесно може да се пред­стави и като официална, когато се комбинира с висок ток.
Изпълнени със стремеж да ви доставим удоволствие и емоция всеки ден, носейки специални дрехи, изпълнени с удобство и изключително внимание към детайла.
Всяка жена има нужда от дрехи със собствен почерк, перфектни кройки, качествени платове и безупречна изработка.
Заповядайте в първия физически бутик Signora в центъра на гр.Бургас, ул.”Възраждане”№3.
Тук ще  откриете всички модели от сайта signora-fashion.com в лицето на италианските брандове Dixie, Imperial, Ovyé, Babylon и други.
Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...