Зонта Интернешънъл е водеща световна организация от професионалисти, която работи за изграждане на по-добър живот на жените и момичетата, чрез служба и застъпничество. Една от важните дейности на организацията е да подкрепя жените, като подпомага образованието и професионалното им развитие чрез 4 международни образователни програми. Зонта клуб Бургас повече от 10 години подкрепя талантливите ученици от област Бургас, като връчва ежегодните си стипендии. И тази година, можете да кандидатствате в стипендиантския конкурс под надслов “Подкрепа на млади таланти“ за учебната 2024/2025г. Очакват се кандидати в областта на науката, хуманитарни дисциплини, изкуството и спорта. Размер на стипендията е до 1500 лв. годишно, като стипендиите се изплащат ежемесечно. Подпомагането може да бъде осъществено под формата на такси за семинари, курсове и други обучения. Ученици от VII до XI клас включително, обучаващи се на територията на област Бургас, могат да подадат документи от 15.10.2024г. до 15.11.2024г., на следния електронен адрес: [email protected] Формулярите може да изтеглите от сайта на Зонта клуб Бургас на адрес: www.zonta-burgas.org Кой може да участва? Ученици, които имат:  Участия и класирания от I-во до III-то място в конкурси, олимпиади, спортни или творчески прояви на международно ниво и I-во място на национално ниво, за последните две учебни години 2022/2023г. и 2023/2024г.  Среден успех от обучението за последната учебна година – минимум Мн.добър 5,00.  Средномесечен доход на член от семейството/домакинството за последните 12 (дванадесет) месеца – минимална работна заплата. Необходими документи: 1. Удостоверения, дипломи/грамота/ и др.за класиране 2. Ученически бележник, страница със срочни и годишни оценки – копие 3. Попълнени и подписани: - Формуляр - лични данни; - Формуляр за постижения; - Декларация от родители/настойници. Формулярите може да изтеглите от сайта на ЗК Бургас: www.zonta-burgas.org След изтичане на крайния срок, документи няма да бъдат приемани. Кандидатите ще получат потвърждение за получаването на документите.

Зонта Интернешънъл е водеща световна организация от професионалисти, която работи за изграждане на по-добър живот на жените и момичетата, чрез служба и застъпничество.
Една от важните дейности на организацията е да подкрепя жените, като подпомага образованието и професионалното им развитие чрез 4 международни образователни програми.
Зонта клуб Бургас повече от 10 години подкрепя талантливите ученици от област Бургас, като връчва ежегодните си стипендии. И тази година, можете да кандидатствате в стипендиантския конкурс под надслов “Подкрепа
на млади таланти“ за учебната 2024/2025г.

Очакват се кандидати в областта на науката, хуманитарни дисциплини, изкуството и спорта.

Размер на стипендията е до 1500 лв. годишно, като стипендиите се изплащат ежемесечно.
Подпомагането може да бъде осъществено под формата на такси за семинари, курсове и други обучения.
Ученици от VII до XI клас включително, обучаващи се на територията на
област Бургас, могат да подадат документи от 15.10.2024г. до 15.11.2024г., на следния електронен адрес: [email protected]

Формулярите може да изтеглите от сайта на Зонта клуб Бургас на адрес:
www.zonta-burgas.org

Кой може да участва?
Ученици, които имат:
 Участия и класирания от I-во до III-то място в конкурси, олимпиади, спортни
или творчески прояви на международно ниво и I-во място на национално
ниво, за последните две учебни години 2022/2023г. и 2023/2024г.
 Среден успех от обучението за последната учебна година – минимум
Мн.добър 5,00.
 Средномесечен доход на член от семейството/домакинството за последните
12 (дванадесет) месеца – минимална работна заплата.

Необходими документи:
1. Удостоверения, дипломи/грамота/ и др.за класиране
2. Ученически бележник, страница със срочни и годишни оценки – копие
3. Попълнени и подписани:
– Формуляр – лични данни;
– Формуляр за постижения;
– Декларация от родители/настойници.
Формулярите може да изтеглите от сайта на ЗК Бургас: www.zonta-burgas.org
След изтичане на крайния срок, документи няма да бъдат приемани.
Кандидатите ще получат потвърждение за получаването на
документите.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...