Зов за спешна помощ !!!

Мили приятели, познати, близки, колеги, роднини и всички Вие хора с големи сърца ❤️!
Отправям отново молба към Вас за спешна финансова помощ за моя брат Марти !
Лечението на заболяването, не протече в хода, който беше предвиден първоначално и преди да пристъпим към нужната животоспасяваща трансплантация на костен мозък,
беше възникнала бактериална инфекция в организма му, имаше отделно и прекарана пневмония, която се беше усложнила и се стигна до плеврална пункция на бял дроб и последващото дълго лечение за овладяване на всички инфекции в организма.
Така процеса по започването към същинската част-трансплантацията се забави с повече от два месеца.
Едновременно с лечението на инфекциитe, се проведоха няколко протокола за лечение на заболяването на Марти със изключително силна химиотерапия, които бяха неуспешни-лимфомите бяха резистентни. Последва и друго лечение с таргетна терапия- отново неуспешно. Лимфомите не се повлияха и от нея.
На 09.06 се проведе и последна изключително тежка и изтощаваща организма му химиотерапия, с много силни химии и медикаменти, която пак за съжаление не даде отговор на лечението.
След направена томография, редица изследвания и прегледи се установи, че кръвта е изчистена, но лимфните възли на ингвинална, шийна област и под мишниците отново започнаха да се подуват. Там все още имаше активни ракови клетки.
В такива случаи, когато организма не реагира на нито един направен протокол на лечение, дори с най-силните медикаменти, се пристъпва към търсене на специален екип професионалисти, които извършват такъв специфичен тип трансплантации.
Такъв беше намерен и от 28.06 Марти беше настанен спешно в болница „Biruni Üniversite Hastanesi“- Истанбул.
На 29.06 започна спешна подготовка за трансплантация, включваща много силни медикаменти-химиотерапия, много от които изключително скъпи както и лъчетерапия.

Първоначално обявената от нас цена, която ни беше нужна за лечението и трансплантацията на костен мозък се промени и в момента е по-висока, поради естеството, сложността, специфичността и подбора на екипа от специалисти в новата болница, където Марти е настанен.
Сумата, която не ни достига за първоначалния и последващ процес по трансплантация е 85 000 евро.

Благодаря безкрайно на всички и от все сърце Ви моля да помогнете на този прекрасен млад човек, който нито за миг не сломи глава и не престана да вярва в красотата на мечтите си ❤️🙏!

Бъдете здрави и нека Марти бъде в молитвите ви! ☘️☘️☘️🙏🙏🙏

Дарителска банкова сметка:
Инвестбанк АД
сметка: BG19IORT80487096051900
BIC: IORTBGSF
титуляр: Мартин Чернаев
основание: дарение
обикновен банков превод

https://pavelandreev.bg/campaign/dari-jivot-na-marti
🌐 Подкрепете Марти с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/campaign/dari-jivot-na-marti
🌐 Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG34BUIN95611000723483
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Мартин Мариянов Чернаев
🌐Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
🌐Включете се в онлайн базара на платформата
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *