« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Голям международен плувен маратон предстои в Бургас в края на месеца

Заявки са подадени от български и чуждестранни състезатели, като се очаква и германски плувци да пристигнат в Бургас, за да се включат в стартовете. Много предметни награди и изненади са подготвили организаторите на събитието за всички, които ще плуват, като ще има и игри с публиката в съботния ден. "Стартът на маратона ще бъде даден в 16:00 часа на 28 август, като плувният маратон Port-Burgas се организира от Клуб по плувни спортове "Победа", със съдействието на Община Бургас, Пристанище Бургас и Военноморските сили на Република България. Мястото на Морска гара е идеално за плуване, водата е много топла и чиста. Перфектни условия за всички, които ще вземат участие. Трасето е готово и може да се види в специално направения сайт за събитието - www. burgasmarathon.com. В него е и формата за заявка, така че всеки, който иска, може да се запише предварително. Не е нужно да бъдат професионални плувци, идеята е да направим мащабен маратон, подходящ за всички възрасти. На място и в деня на състезанието също ще може да се направи заявка. От 12:00 часа ще има специална шатра до старта, на която ще има възможност да се запише всеки желаещ. Много сериозна организация сме направили и дано времето да бъде с нас. Специална програма преди маратона сме планирали с много награди за участниците и публиката. Огромни благодарности към Община Бургас в лицето на кмета Димитър Николов и неговия екип. Също така бих искал да благодаря и на директора на Пристанище Бургас Диян Димов за подкрепата около маратона. Досега на това място не е правено организирано състезание, но съм напълно убеден, че всеки, който ще вземе участие, ще остане много доволен от условията. Трасето сме го направили близо до брега, за да е по-удобно публиката да вижда всичко от старта до финала. Наградният фонд също е сериозен за такъв тип състезание", коментира главният организатор Цанко Цанков.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

По думите на военния ни министър българското разузнаване следи ситуацията в Близкия изток

  • 19 Апр 2024
  • 0
Докладваха ни, че ударът в Иран е ограничен по военна цел.

ВАРНА БЕ ДОМАКИН НА СЪСТЕЗАНИЯТА ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ В МОДАТА, ФРИЗЬОРИ И ГРИМЬОРИ

  • 19 Апр 2024
  • 26
За поредна година МОН организира състезания за излъчване на млади таланти в модата и фризьорството, като този път домакин на пъстрото събитие беше Варна.

В Сливен се провежда кампания в училищата „Чуй ме! Нито един повече!“

  • 19 Апр 2024
  • 81
Кампанията „Чуй ме! Нито един повече!“ на Младежки дом Сливен и над седемдесет младежки и културни организации в Сливен, под егидата на кмета Стефан Радев, вече набра скорост и постига завидни резултати.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОБУСИ ЩЕ ПРЕВОЗВАТ УЧЕНИЦИ

  • 19 Апр 2024
  • 89
За първи път Министерството на образованието и науката предвижда закупуването на електрически училищни автобуси.