« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

СЕДЕМ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "КИОКУШИН СПИРИТ"БУРГАС

На 5-ти Февруари 2022г. (събота), в Юнашки салон Варна, се проведе традиционното Отворено Клубно Първенство по карате Киокушин за всички възрасти, което тази година носи името на Основоположника на карате Киокушин за България – Шихан Константин Божилов. Съревнованието се реализира по инициатива на СКК“ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“, със съдействието на Община Варна и БКА – ИКО България. В него взеха участие около 110 състезатели от осем клуба в страната, членове на Асоциацията: СКК”Ичи Геки Варна”, СКК”Киокушин Спирит”-Бургас, СК”Ояма”- Търговище, СКК”Дуло”-Аксаково, СКК”Будо”-Разград, СКК“Овеч“-Провадия, СКК“Сейкен“-Пловдив и СКК“Киокушин Силистра“. Турнирът „КУПА БОЖИЛОВ“ бе официално открит от Директора на Дирекция Спорт Варна Г-н Кристиан Димитров. От клуба на Световната Шампионка по ката Сенсей Гергана Апостолова-Костова - „КИОКИШИН СПИРИТ“ Бургас, взеха участие 33 каратеки, Специални награди бяха връчени на следните състезатели: - Лора Кръстева от СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА”, за: “най-техничен състезател”; - Георги Николов от СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА” за: “воля за победа”; - Тиана Николова (4г.) от СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас за: “най-малък състезател”; - Рейчъл Тагар (69г.) от СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас за: “най-голям състезател“; - Възпитаникът на СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас - Стратимир Стратиев получи специалната награда на Турира: “КУПА БОЖИЛОВ”, която се връчва за най-добре представил се състезател на цялото Първенство. ОТВОРЕНО ИЧИ ГЕКИ ПЪРВЕНСТВО даде тласък на каратеките от различните възрасти за бъдещите им участия в големите национални и международни състезания, като в най-близък план е Международното Първенство за деца, юноши и девойки, което ще се проведе на 18-21.02.2022 в Москва, Русия. Мероприятие под името „КУПА БОЖИЛОВ“, в памет на Основоположника на карате Киокушин за България, БКА – ИКО България с Председател Световния Шампион Шихан Емил Костов, ще организира всяка година, превръщайки го в традиция, като благодарност за всичко, което допринеси Шихан Константин Божилов за Българския Киокушин! Ус! За всички нас ще бъде чест! Ус!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Съдът пусна на свобода обвиняемия за поругаването на гроба на патриарх Неофит

  • 18 Апр 2024
  • 203
Обвиняемият за поругаването на гроба на Патриарх Неофит Иво Димитров беше пуснат на свобода от Софийския районен съд, където беше гледана мярката му за неотклонение, предава БНТ.

ПОДКРЕПА НА БУРГАСКИЯ ПРОЕКТ ЗА ИНТЕГРИРАНА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА В СТАРА ЗАГОРА, КАЗАНЛЪК И НОВА ЗАГОРА

  • 18 Апр 2024
  • 251
Проектът на Община Бургас за нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион получи подкрепата на гражданите на Стара Загора, Казанлък и Нова Загора.

10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания в с.Атия

  • 18 Апр 2024
  • 264
10 години от създаването на Центъра за настанявяне от семеен тип на деца и младежи с увреждания беше отбелязан днес с голямо тържество.

РС-Бургас участва в регионални консултации по програма за дуално обучение

  • 18 Апр 2024
  • 261
Регионалният съвет на КНСБ в Бургас участва в регионални консултации за подготовка на програма ДОМИНО 2 по Швейцарско-българската програма за сътрудничество. Те се проведоха в Областна управа – Бургас.

Завърши строителството на новия мост на пътя Царево – Ахтопол

  • 18 Апр 2024
  • 237
От 14 часа днес път III-9901 Царево – Ахтопол - Резово, в участъка на моста над река Изгревско дере, е отворен за движение