« август 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

СЕДЕМ ПЪРВИ МЕСТА ЗА "КИОКУШИН СПИРИТ"БУРГАС

На 5-ти Февруари 2022г. (събота), в Юнашки салон Варна, се проведе традиционното Отворено Клубно Първенство по карате Киокушин за всички възрасти, което тази година носи името на Основоположника на карате Киокушин за България – Шихан Константин Божилов. Съревнованието се реализира по инициатива на СКК“ИЧИ ГЕКИ ВАРНА“, със съдействието на Община Варна и БКА – ИКО България. В него взеха участие около 110 състезатели от осем клуба в страната, членове на Асоциацията: СКК”Ичи Геки Варна”, СКК”Киокушин Спирит”-Бургас, СК”Ояма”- Търговище, СКК”Дуло”-Аксаково, СКК”Будо”-Разград, СКК“Овеч“-Провадия, СКК“Сейкен“-Пловдив и СКК“Киокушин Силистра“. Турнирът „КУПА БОЖИЛОВ“ бе официално открит от Директора на Дирекция Спорт Варна Г-н Кристиан Димитров. От клуба на Световната Шампионка по ката Сенсей Гергана Апостолова-Костова - „КИОКИШИН СПИРИТ“ Бургас, взеха участие 33 каратеки, Специални награди бяха връчени на следните състезатели: - Лора Кръстева от СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА”, за: “най-техничен състезател”; - Георги Николов от СКК”ИЧИ ГЕКИ ВАРНА” за: “воля за победа”; - Тиана Николова (4г.) от СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас за: “най-малък състезател”; - Рейчъл Тагар (69г.) от СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас за: “най-голям състезател“; - Възпитаникът на СКК”КИОКУШИН СПИРИТ” Бургас - Стратимир Стратиев получи специалната награда на Турира: “КУПА БОЖИЛОВ”, която се връчва за най-добре представил се състезател на цялото Първенство. ОТВОРЕНО ИЧИ ГЕКИ ПЪРВЕНСТВО даде тласък на каратеките от различните възрасти за бъдещите им участия в големите национални и международни състезания, като в най-близък план е Международното Първенство за деца, юноши и девойки, което ще се проведе на 18-21.02.2022 в Москва, Русия. Мероприятие под името „КУПА БОЖИЛОВ“, в памет на Основоположника на карате Киокушин за България, БКА – ИКО България с Председател Световния Шампион Шихан Емил Костов, ще организира всяка година, превръщайки го в традиция, като благодарност за всичко, което допринеси Шихан Константин Божилов за Българския Киокушин! Ус! За всички нас ще бъде чест! Ус!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър

  • 29 Юли 2022
  • 2116
Спасители предотвратиха трагедия с групово удавяне на Южния плаж в Несебър. Инцидентът е станал вчера, около 19:00 ч. в извънработното време на спасителите и при вдигнат „червен флаг“, който забранява влизането в морската вода заради лошо време и бурни вълни.

Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас

  • 29 Юли 2022
  • 2002
Над 500 деца се включиха в безплатните курсове по програмиране на Община Бургас.

На вниманието на бургаския бизнес: Отвориха 2 програми за безвъзмездна финансова помощ!

  • 29 Юли 2022
  • 1995
Община Бургас продължава да следи какви подкрепящи бизнеса програми са активни и отворени за кандидатстване. Нека местните предприемачи се възползват от тях. Привлечете допълнителни средства в Бургас, нека не изхарчват всичко в София и евентуално в Пловдив!

Безплатни прегледи и консултации в областта на гинекологията организират в Бургас през август

  • 28 Юли 2022
  • 2197
Стартират кампания с безплатни прегледи и консултации за лазерни процедури, като съвременен начин на лечение и третиране на редица гинекологични проблеми. Тя ще се проведе през август в градовете Бургас и Пловдив.

Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“

  • 28 Юли 2022
  • 2150
Очакват ни три дни спортни емоции в морето, на плажа и на басейн „Флора“. Четири са събитията, които ще привлекат интереса на бургазлии и гостите на града. Ще се проведат в петък, събота и неделя.