ШЕСТ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА “КИОКУШИН СПИРИТ”БУРГАС

Отлично представяне и на възпитаниците на Бургаският клуб “КИОКУШИН СПИРИТ” с треньор Световната Шампионка на ката Сенсей Гергана Апостолова Костова. Шест златни, три сребърни и пет бронза спечелиха бургаските каратеки, чиято подготовка бе в базата на Спортен център “АЯКС”. Мероприятието, което се проведе на 1-ви и 2-ри Октомври 2022г., бе по инициатива на Представителя на ИКО за Турция- Сенсей Омер Дюран. В него взеха участие около 245 състезатели от седем държави. Първият ден на Първенството България участва с 24 състезатели при децата, юношите, девойките и ветераните. Вторият ден започна със Семинар за инструкторите на Турския Бранч, който се проведе под ръководството на Шихан Емил Костов. След него 9 от нашите състезатели се съревноваваха при мъжете и жените на ката и кумите дисциплините. Шампионите на БКА-ИКО България, представители на бургаския клуб СКК”Киокушин Спирит”Бургас, класирали се на призовите места са: Иван Павловски - 1-во място - кумите Младежи до 75кг/ и 1-во място - ката мъже Гергана Имперова - 1-во място кумите девойки до 60кг/ Гергана Янева - 1-во място кумите Девойки младша до 60 кг/ Стратимир Стратиев - 1-во място юноши младша кумите до 70кг/ и 2-ро място на ката; Надежда Петрова - 1-во място ката 8-9г./; Добромир Янев -2-ро място място Ветерани +35г.до 85кг; Анабел Атанасова-2-ро място ката 10-11г/; Патрик Бигъл 3-то място момчета кумите до 35кг и 3-то място на ката; Игор Пейчев 3-то място юноши младша кумите до 40кг и 3-то място на ката; Николай Стефанов -3-то място кумите юноши младша до 50кг/; Сенсей Гергана Апостолова-Костова, Сенсей Зихни Хасанов и Сенпай Зорница Костова участваха в съдийството на състезанието. Шихан Емил Костов бе поставен от Директора на Международния отдел на ИКО - Шихан Горай, за официален наблюдател на състезанието. Това бе отличен старт за нашите състезатели, на които в началото на Ноември им престои участие на Европейско Първенство, което ще се проведе в Полша.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 231
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 215
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 220
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 504
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 475
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.