Нефтохимик представи екипите за новия сезон

Футболният отбор на Нефтохимик представи официалния си екип, с който бургаският тим ще играе срещите си от започващото следващата седмица първенство. Титулярният екип ще е изцяло в зелено, а резервният ще е в сиво. Предвиден е и трети вариант, който ще е изцяло в бяло. Титулярният вратарски екип ще е в оранжево. Екипът беше представен от новите попълнения на Нефтохимик – Янко Георгиев, Яни Пехливанов, Костадин Велков и Костадин Хазуров. Както и през последните няколко години, „шейховете“ ще играят облечени в екипите на фирма „Красико“, която е единствената компания за спортна екипировка с изцяло българско производство. Вече 5 години фирма „Красико“ и Нефтохимик са партньори, като двете страни се надяват това да продължи и в бъдеще. Междувременно днес бургаският тим поднови тренировки, като освен сутрешното занимание отборът тренира и следобед. Тренировките са на тренировъчната база „Кампус“, като няма футболисти със сериозни травми. С леки оплаквания са Любомир Божинов, Петър Патев и Александър Александров.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Мандатите на шефовете на БНР и БНТ се удължават от три на пет години

  • 24 Фев 2021
  • 130
Според сегашното заварено положение директорът на БНР Андон Балтаков ще остане на поста до 2023 година, а на БНТ Емил Кошлуков до 2022 година. След това ще се проведат нови конкурси за 5-годишни мандати.

Силно земетресение разтърси централна Хърватия

  • 24 Фев 2021
  • 103
Трус с магнитуд 4,1 по Рихтер разтърси днес района на хърватския град Сисак, съобщиха хърватските медии.

ЮНЕСКО организира онлайн конференция, посветена на сигурността на журналистите

  • 24 Фев 2021
  • 98
Групата на приятели за сигурността на журналистите при ЮНЕСКО, председателствана от Австрия, заедно с ЮНЕСКО и други партньори, сред които Нидерландия, Люксембург и Канада, ще бъде домакин на онлайн конференция, посветена на темата за безнаказаността на престъпленията срещу журналисти.

Премиерът обяви кога ще отворят ресторантите, игралните зали и нощните заведения

  • 24 Фев 2021
  • 99
Близо 150 000 са ваксинираните до момента български граждани, като само за ден са имунизирани над 17 000 желаещи, а над 200 000 са оздравелите пациенти с COVID-19. „С това темпо на ваксинация и с този щит от 350 000 души, който имаме пред пандемията, на 1 март ресторантите и игралните зали ще бъдат отворени, а от 1 април ще заработят и нощните заведения“, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на редовното правителствено заседание.

Оборудват лодкостоянката в „Крайморие“ със специални съоръжения за плавателните съдове

  • 24 Фев 2021
  • 97
Община Бургас продължава да работи за осигуряване на по-добри условия за развитието на рибарството в района.