„За баскетбола” представи БК „Делфин”

Специално място на страниците на списание „За баскетбол” зае един от най-проспериращите български клубове. В пилотното издание на новия проект на Българската федерация по баскетбол БК „Делфин” е представен в два материала. В обширно интервю председателят на бургаския клуб Евтим Банев говори за проекта „Делфин”, за целите, проблемите, ангажиментите и за любовта към баскетбола, която е движеща сили за работата на всички треньори в клуба. За успехите на Детско-юношеската школа и реализирането на младите в мъжкия отбор в отделна статия говори треньорът Тодор Тончев. С плакатна снимка на отбора на „Делфин” до 16 г. завършва представянето на бургаския клуб на страниците в първия брой на списанието „За баскетбол”. Изданието се разпространява безплатно.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Мандатите на шефовете на БНР и БНТ се удължават от три на пет години

  • 24 Фев 2021
  • 60
Според сегашното заварено положение директорът на БНР Андон Балтаков ще остане на поста до 2023 година, а на БНТ Емил Кошлуков до 2022 година. След това ще се проведат нови конкурси за 5-годишни мандати.

Силно земетресение разтърси централна Хърватия

  • 24 Фев 2021
  • 55
Трус с магнитуд 4,1 по Рихтер разтърси днес района на хърватския град Сисак, съобщиха хърватските медии.

ЮНЕСКО организира онлайн конференция, посветена на сигурността на журналистите

  • 24 Фев 2021
  • 52
Групата на приятели за сигурността на журналистите при ЮНЕСКО, председателствана от Австрия, заедно с ЮНЕСКО и други партньори, сред които Нидерландия, Люксембург и Канада, ще бъде домакин на онлайн конференция, посветена на темата за безнаказаността на престъпленията срещу журналисти.

Премиерът обяви кога ще отворят ресторантите, игралните зали и нощните заведения

  • 24 Фев 2021
  • 53
Близо 150 000 са ваксинираните до момента български граждани, като само за ден са имунизирани над 17 000 желаещи, а над 200 000 са оздравелите пациенти с COVID-19. „С това темпо на ваксинация и с този щит от 350 000 души, който имаме пред пандемията, на 1 март ресторантите и игралните зали ще бъдат отворени, а от 1 април ще заработят и нощните заведения“, заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на редовното правителствено заседание.

Оборудват лодкостоянката в „Крайморие“ със специални съоръжения за плавателните съдове

  • 24 Фев 2021
  • 50
Община Бургас продължава да работи за осигуряване на по-добри условия за развитието на рибарството в района.