« юни 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ЯК „Порт Бургас” извоюва две шампионски титли

Бургаските екипажи на ЯК „Порт Бургас” UK Sailmakers и Sundowner станаха носители на шампионките титли от завършилата в Бургаския залив ветроходна регата за килови яхти. Михаил Копанов и екипажът на UK Sailmakers спечелиха златото в клас IRS 2. На второ място се класира лодката на ЯК „Черноморец” Nord, с шкипер Георги Калоянов, трети е екипажът на Muson, шкипер Ивайло Димитров /ЯК Порт Бургас/. Следват Phoenix, с шкипер Валентин Николов /ЯК Черноморец/, Akshaena, с шкипер Румен Никитов /ЯК Черноморец/ и Kalina, с шкипер Божидар Каракашев /ЯК Черноморец/. В клас Open купата стана притежание на екипажа на Sundowner, с шкипер Петко Димитров. Места в първата шестица заеха три бургаски лодки. Четвърто място спечели Boree, шкипер Жулиен Врадов /ЯК Черноморец/, пета е Orenda, шкипер Илия Русев /ЯК Порт Бургас/ и Gravis, шкипер Росен Божинов /ЯК Порт Бургас/, която завърши на шесто място. В IRC 1 победител е екипажът на Petra, шкипер Никола Дуков /ВК Понтос Варна/. В XXIV издание на ветроходна регата за килови яхти „Порт Бургас” участваха 23 екипажа от България и Украйна.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината започна мащабно почистване на речни корита

  • 01 Юни 2020
  • 53
Община Бургас започна мащабна акция за почистването на речни корита, дерета и отводнителни канали, които се намират на територията на кварталите на града и съставните селища.

Общината търси кадри за новите си социални услуги

  • 01 Юни 2020
  • 39
Мащабните ремонти дейности в най-новите социални центрове вървят с пълна сила и са пред завършване. Затова Община Бургас започва да търси специалисти за Центъра за обществена подкрепа на улица "Филип Кутев" и др.

Три хотела в Слънчев бряг вече работят и посрещат български туристи

  • 29 Май 2020
  • 525
Ръководството на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и изпълнителен директор „Слънчев бряг“ АД, обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически сезон 2020 в най-големия комплекс по българското Черноморие.

Започват проверки в търговските вериги за българска стока

  • 29 Май 2020
  • 420
От днес започват проверки в търговските вериги дали има специално място за продажба на български стоки. Това заяви пред bTV земеделският министър Десислава Танева във връзка с новия Закон за храните.

Забраняват се рекламите с деца и на храни, неподходящи за тях

  • 29 Май 2020
  • 409
Новият закон за храните е част от един общ пакет, който разработи Министерството на земеделието в продължение на 6 години. По отношение на рекламата се въвежда забрана на използването на деца в реклама на ГМО-продукти, както и продукти, които са забранени и неподходящи за деца.