« юни 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Финансови проблеми спират „Черноморец” от участие в НБЛ

БК „Черноморец” може да не участва в Националната баскетболна лига през сезон 2016/2017. Пред bgbasket.com. президентът на клуба Ивайло Петков каза, че поради финансови причини прогнозите за бъдещето на мъжкия отбор не са добри. Спонсорът на бургазлии – Пристанище Бургас също изпитва финансови затруднения и не е ясно дали договорът за спонсорство ще бъде преподписан. При евентуално неучастие в НБЛ ще се обмисли вариант за мъжки отбор в „А” група, но по-скоро, ако няма отбор в елита, мъжка формация няма да бъде събирана, докато клубът не се стабилизира финансово. Сигурно е, че независимо от бъдещето на мъжкия отбор, школата на клуба ще продължи да функционира. Петков заяви, че ако до крайния срок за подаване на заявки за новия сезон в НБЛ няма подписан договор със спонсор, клубът няма да подаде документи за участие, за да не поеме ангажименти към играчи и лигата, които не е сигурно, че може да изпълни. За миналия сезон този срок беше 15 август. Ръководството на „Черноморец”, в лицето на президента, призова за помощ всеки, който може да допринесе за оцеляването на мъжкия отбор в един от центровете на баскетбола в България – Бургас.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината започна мащабно почистване на речни корита

  • 01 Юни 2020
  • 60
Община Бургас започна мащабна акция за почистването на речни корита, дерета и отводнителни канали, които се намират на територията на кварталите на града и съставните селища.

Общината търси кадри за новите си социални услуги

  • 01 Юни 2020
  • 45
Мащабните ремонти дейности в най-новите социални центрове вървят с пълна сила и са пред завършване. Затова Община Бургас започва да търси специалисти за Центъра за обществена подкрепа на улица "Филип Кутев" и др.

Три хотела в Слънчев бряг вече работят и посрещат български туристи

  • 29 Май 2020
  • 530
Ръководството на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и изпълнителен директор „Слънчев бряг“ АД, обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически сезон 2020 в най-големия комплекс по българското Черноморие.

Започват проверки в търговските вериги за българска стока

  • 29 Май 2020
  • 425
От днес започват проверки в търговските вериги дали има специално място за продажба на български стоки. Това заяви пред bTV земеделският министър Десислава Танева във връзка с новия Закон за храните.

Забраняват се рекламите с деца и на храни, неподходящи за тях

  • 29 Май 2020
  • 414
Новият закон за храните е част от един общ пакет, който разработи Министерството на земеделието в продължение на 6 години. По отношение на рекламата се въвежда забрана на използването на деца в реклама на ГМО-продукти, както и продукти, които са забранени и неподходящи за деца.