« юни 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Българите са лидери на Балканите

Българските джет пилоти Кристиян Киров и Марио Михалев грабнаха златните медали в две от категориите на провелия се в Белград (Сърбия) Балкански шампионат по джетски. Нашите момчета се представиха на високо ниво и не оставиха съмнение в превъзходството си. Над 30 състезатели от 6 страни се включиха в битката за медалите, но българските пилоти доказаха, че нямат конкуренция на Балканския полуостров. Киров бе най-бърз в коронната си дисциплина Runabout Pro Open. През всички четири старта бургазлията показа класа и въпреки че бе с по-слаб джет от своите конкуренти успя да извоюва класирания, които в крайна сметка му донесоха златен медал. „ На някои от стартовете имаше доста нелоялна конкуренция от страна на сръбските състезатели, но в крайна сметка преодоляхме и това и успяхме да донесем купата за първото място в България. Може би е разбираемо сръбските колеги да са ядосани, все пак на никои не му е приятно да губи, особено на собствена земя,“ с усмивка заяви Киров. Марио Михалев също нямаше конкуренция в дисциплината Jetski (прав джет) след като във всички стартове завоюва първа позиция. Михалев се състезава само от една година в тази дисциплина, но вече има няколко първи места в международни състезания.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината започна мащабно почистване на речни корита

  • 01 Юни 2020
  • 57
Община Бургас започна мащабна акция за почистването на речни корита, дерета и отводнителни канали, които се намират на територията на кварталите на града и съставните селища.

Общината търси кадри за новите си социални услуги

  • 01 Юни 2020
  • 41
Мащабните ремонти дейности в най-новите социални центрове вървят с пълна сила и са пред завършване. Затова Община Бургас започва да търси специалисти за Центъра за обществена подкрепа на улица "Филип Кутев" и др.

Три хотела в Слънчев бряг вече работят и посрещат български туристи

  • 29 Май 2020
  • 527
Ръководството на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и изпълнителен директор „Слънчев бряг“ АД, обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически сезон 2020 в най-големия комплекс по българското Черноморие.

Започват проверки в търговските вериги за българска стока

  • 29 Май 2020
  • 422
От днес започват проверки в търговските вериги дали има специално място за продажба на български стоки. Това заяви пред bTV земеделският министър Десислава Танева във връзка с новия Закон за храните.

Забраняват се рекламите с деца и на храни, неподходящи за тях

  • 29 Май 2020
  • 411
Новият закон за храните е част от един общ пакет, който разработи Министерството на земеделието в продължение на 6 години. По отношение на рекламата се въвежда забрана на използването на деца в реклама на ГМО-продукти, както и продукти, които са забранени и неподходящи за деца.