« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

„Нефтохимик” привлече 7 футболисти

Селекцията на отбора включва изцяло български играчи, като при завръщането си в елита „Нефтохимик” няма да разчита на нито един чужденец. „Селекцията остава отворен процес. Ако някой ни направи впечатление и си заслужава да бъде взет, ще бъде привлечен. Има достатъчно талантливи български футболисти”, каза Михов. Изпълнителният директор подчерта, че всички новопривлечени и набелязани са свободни агенти и за тях клубът няма да плаща трансферна сума. На първото занятие на стадион „Лазур” излязоха 23-ма футболисти, водени от старши треньора Димчо Ненов и помощниците му Тошко Киселичков, Ганчо Евтимов и треньора на вратарите Тихомир Тодоров. „Мога да кажа, че 70 процента от набелязаните футболисти са привлечени в отбора”, заяви преди първата тренировка за новия сезон на „шейховете” изпълнителният директор на „Нефтохимик” Пламен Михов. Целта пред клуба е през предстоящия сезон отборът да се утвърди в Първа професионална лига. Колко ще бъде бюджетът на клуба обаче не стана ясно. Пламен Михов само уточни, че е достатъчен. „Възможно най-бързо трябва да съберем състезатели, с които да направим добър отбор, за да може „Нефтохимик” да играе важна роля в първенството. Освободени бяха десетима състезатели, привлечени са нови. Футболен клуб „Нефтохимик” трябва да изгради нова визия. Относно детско-юношеската школа ще се следва една агресивна политика спрямо селекцията на деца и юноши. Бъдещите таланти, които ще изградим, ще бъдат една добра основа на „Нефтохимик” и когато треньорският щаб погледне към 18-19-годишните, трябва да знае, че има играчи, които са готови и не им трябва много време за климатизация в първия отбор. Искаме да работим за качество, а не за количество, както много клубове”, каза изпълнителният директор. През първата част от подготвителния период бургаският тим ще тренира в Българово. От 4 до 17 юли селектираният вече „Нефтохимик” ще отпътува на лагер в Трявна. Договорените контроли са 8, като сред съперниците са „Ботев” /Пд/, „Черно море”, „Черноморец” /Балчик/, „Локомотив” /Г. Оряховица/, „Етър”, „Ботев” /Гълъбово/. Официалното представяне на мъжкия отбор е на 23 юли, седмица преди старта на новия сезон в Професионалната първа лига.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Спират движението по пътя „Рудник“ – Брястовец заради силен вятър и снегонавявания

  • 27 Ян 2021
  • 83
Община Бургас затваря временно пътя между квартал "Рудник" и село Брястовец. Шофирането там е опасно заради силен вятър и снегонавявания. Общински служители и почистваща техника са на място.

Култови цитати от BG филми ще четем това лято по бургаските пейки

  • 27 Ян 2021
  • 69
Дори и след най-мрачната зима бургаското лято винаги идва и градът става една от най-търсените дестинации у нас за почивка, забавление, спорт, рекреационен и културен туризъм. Общината мисли още отсега как да го направи още по-интересен за своите жители и гости.

ВиК ще подменя тръбите под приоритетни улици по искане на кмета

  • 27 Ян 2021
  • 88
На 14 януари кметът Димитър Николов поиска да бъде прецизиран и предварително обявен списък с предвидени за подмяна на тръби улици в годишния план на ВиК, за да бъде съобразена с него капиталовата програма на Община Бургас.

Общинският съвет даде зелена светлина за ремонт на медицински кабинети

  • 27 Ян 2021
  • 77
Общинските съветници подкрепиха докладни записки на кмета, свързани с подобряване на здравните и социални услуги в Бургас. Те дадоха съгласие общинска администрация да започне ремонт и подобряване условията на труд в медицинските кабинети в ДКЦ I, Белодробната болница и Центъра за психично здраве.

Общината извършва мащабно почистване на речни корита

  • 27 Ян 2021
  • 81
По разпореждане на кмета Димитър Николов се извършва мащабно почистване на речни корита и дерета от наноси, натрупани по време на интензивните валежи през този месец.