« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Доналд Тръмп с официална номинация за втори президентски мандат

Гласуването щат по щат се състоя в Шарлот, Северна Каролина, по време на започващата вчера Републиканска национала конвенция, който включва 336 делегати, представляващи 50 щата, пет територии и Вашингтон. След номинацията президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че президентските избори през ноември "са най-важните в историята на страната ни". Говорейки на Републиканската национална конвенция, Тръмп на пръв поглед шеговито отбелязва, че за да "подлудят" демократите, републиканците трябва да скандират "още 12 години", вместо "още четири години", визирайки очаквания негов втори мандат в Белия дом. Републиканците трябва да бъде "внимателни" по време на тези избори, предупреди той, твърдейки, че демократите са били хванати "да шпионират" при неговата капания през 2016 година. В речта си след номинацията Доналд Тръмп заяви, че демократите "използват Covid-19, за да откраднат изборите от републиканците", като добави, че единственият начин техният кандидат за президент Джо Байдън да го победи е да "се проведат фалшиви избори". Той допълни, че демократите "нямат ентусиазъм по отношения на техния кандидат, тъй като не харесват Байдън", съобщи БНР. Уверен в спечелването на изборите, президентът заяви, че американските граждани "обикновено виждат анкети“, които имат за цел да ги подведат и да ги накарат да повярват, че Байдън изпреварва Тръмп в президентската надпревара в САЩ през 2020 г. Президентът Доналд Тръмп заяви в понеделник, че ще поиска списък на потенциалните кандидати за върховен съд от своя опонент Джо Байдън, тъй като той беше официално номиниран от GOP за кандидат на партията на изборите през ноември. Тръмп също така каза, че ще представи свой собствен списък на бъдещите съдии в "следващите няколко седмици", отбелязвайки, че "радикалната левица" ще направи свой собствен списък от името на Байдън, който ще отбележи "смъртта" на американската мечта. В началото на днешното събитие Майк Пенс също беше единодушно номиниран отново да заеме поста на вицепрезидент. Изказвайки се след номинацията, вицепрезидентът на САЩ Пенс заяви, че страната се нуждае от "още четири години" с президента Доналд Тръмп в Белия дом. Той подчерта, че втори мандат на Тръмп означава "повече работни места, повече съдии", подкрепа за армията и полицията, добавяйки, че "ще бъдат необходими още четири години, за да се пресуши политическото "блато" във Вашингтон". Вицепрезидентът също така призова републиканците да гласуват не само за преизбиране на Тръмп, но и за запазване на мнозинството в Сената, за връщане на републиканското мнозинство в Камарата на представителите и "за превръщането на лидера на малцинството в Камарата, Кевин Маккарти в неин председател". "Ще направим Америка велика отново и отново", заключи той. Източник: Днес.бг

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 167
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 185
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 154
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 186
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 159
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.