Доналд Тръмп прие официално номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент

Официално – президентът на САЩ Доналд Тръмп прие номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент за втори мандат в Овалния кабинет. В реч от Южната морава на Белия дом пред повече от 1000 души публика, той заяви, че изборите на 3 ноември са най-важните в историята на САЩ. Тази вечер заставам пред вас, горд с изключителния напредък, който постигнахме заедно през последните невероятни години, изпълнен с увереност в светлото бъдеще, което ще изградим за Америка през следващите четири години, заяви Тръмп пред събралите се привърженици, които скандираха „Още четири години!“ и „САЩ“. Той заяви, че евентуална победа на Байдън само ще влоши кризите, пред които е изправена страната. „Никога досега избирателите не са били изправени пред по-ясен избор между две партии, две визии, две философии или две програми за действие“, каза той. Тези избори ще решат дали ще спасим американската мечта или ще позволим един социалистически дневен ред да разруши скъпата ни демокрация, допълни още той.Само преди ден в реч пред конгреса на Републиканската партия в Шарлът, щата Северна Каролина, кандидатът за вицепрезидент за втори мандат Майк Пенс обеща на съпартийците си да победят и да върнат величието на САЩ. С края на конгреса на републиканците беше дадено началото на 10-седмичната кампания на кандидатите за най-вискоия пост в САЩ, която ще приключи с вота на 3 ноември.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

  • 28 Мар 2024
  • 33
Маймуните в тайландската провинция Лопбури са една крачка по-близо до това да приличат повече на хората: вече те също ще трябва да отговарят пред полицията, предаде ДПА.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ КРЪСТОВИЩЕ ПО УЛ. „ИНДУСТРИАЛНА“

  • 28 Мар 2024
  • 24
Във връзка с изграждане на промишлен водопровод на ул. „Индустриална“.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ Е СЪЗДАЛ ЛОГОТО НА БУРГАСКИЯ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ – ОТГОВОРЪТ Е В ГАЛЕРИЯ „ПЕТКО ЗАДГОРСКИ”

  • 28 Мар 2024
  • 42
*Изложбата „Графичен дизайн” с над 100 пана ще представи Петър Пецин тази вечер в Бургас

МИНИСТЪР КРЪСТЮ КРЪСТЕВ ВРЪЧИ ДВЕ НАГРАДИ НА ОФИЦИАЛНАТА ЦЕРЕМОНИЯ НА СЪБИТИЕТО „ИКАР“ 2024

  • 28 Мар 2024
  • 35
Министърът на културата Кръстю Кръстев връчи две награди– за куклен театър на Държавния куклен театър в Стара Загора и за драматичен театър – на Народния театър „Иван Вазов“.

Икономически полицаи от ОДМВР-София предотвратиха продажбата на близо 120 кг негодни хранителни продукти

  • 28 Мар 2024
  • 47
В хода на проведена през вчерашния ден специализирана полицейска операция служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в областната дирекция извършили съвместни проверки с представители на Областната дирекция по безопасност на храните.